⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Score 5 gebaseerd op 18 reviews

Bij ons familiebedrijf staat u voorop
Onze website is nog niet helemaal gevuld, meer te zien in onze showroom

banken

voor het beste comfort ga voor ATM Zitcomfort

Wij hebben alles voor uw woonkamer

Onze prijs

Prijs - slider
29.003045.00

Hoeveel zits:

Hoeveel zits
Bekijk de maten
Hoeveel zits

Banken van ATM Woon- en Slaapcenter Schagen

Voor het beste woonadvies gaat u naar ATM Wooncenter Schagen. Heerlijk en voordelig wonen.

Welkom bij ATM Wooncenter Schagen, waar wij als familiebedrijf u en uw familie voorrop staat en wij u graag helpen bij het samenstellen van uw ideale woonkamer. Onze vakkundig opgeleide verkopers en adviseurs geven u de juiste adviezen en helpen u samen met het vinden van uw droominrichting en de ideale bank. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie in moderne en klassieke bankstellen, eetkamerstoelen en fauteuils in vele gewenste kleuren en maten.

Een bankstel aanschaffen is een flinke stap, dus helpen wij u graag bij het samenstellen hiervan. Om de keuze te vergemakkelijken ondersteunen wij u bij elke stap, van eerste proefzitting in de showroom totdat de volledige bank bij u thuis gemonteerd en wel in de woonkamer staat. Zo kijken we samen naar alle mogelijkheden van de kleur, maat, het materiaal (stof of leder) tot aan wat het best past bij het interieur wat u al heeft staan. Ook als u net een nieuwe woning heeft en nog niks heeft waar u het graag bij wilt matchen, kijken we naar uw woonwensen en proberen daar samen met u realiteit van te maken. Er is niks spannenders dan uw eerste grote aankoop. Dat begrijpen wij als geen ander, daarom vinden wij service en advies op maat het belangrijkste wat er is.

De banken van ATM Wooncenter Schagen zijn van hoge kwaliteit en daar staan wij ook garant voor. Onze bankstellen kunnen besteld worden in alle maten van groot tot klein. 1 zits, 2 zits, 2,5 zits, 3 zits, 3,5 zits 4 zits, 5 zits, 6 zits, hoekbank, volledige U-vormen en alles daar tussen in. Ook is het mogelijk om losse poefen bij te bestellen. Het is zelfs mogelijk de banken volledig gemonteerd in de woonkamer te laten plaatsen met behulp van onze bezorgdienst in en om regio Schagen.

Ook is het voor al onze banken, eetkamerstoelen en fauteuils mogelijk om gebruik te maken van de extra All in House garantie. Waarbij u voor maar liefst 5 jaar lang 100% garantie heeft op vrijwel alles wat er mis zou kunnen gaan, denk daarbij aan vlekken, doorzakken, stiknaden, kussenvulling, etc. Bij deze garantie komt ook een verzorgingspakket die u over de stof heen spuit, waardoor deze volledig beschermd wordt. Dit betekent dat de stof een beschermlaag krijgt en daarna dus makkelijker schoon te houden is en vocht afstotend is gemaakt.

Maar we horen u denken, dat klinkt allemaal leuk en aardig, maar wat valt er nou allemaal onder de garantie? Op https://www.allinhouse.nl/servicevoorwaarden/ vind u alle informatie over deze extra service.

Tot slot is het mogelijk uw bankstel te combineren met verschillende salontafels, accessoires, bijzettafels of poefen. Met een ruime keuze in onze showroom van 2000 m2 is er altijd wel een mix and match voor u te vinden. Alle eetkamerstoelen en fauteuils kunnen ook gecombineerd worden in dezelfde stoffen, kleuren en leder als de banken. Bij ons in het familiebedrijf verwelkomen we iedereen als familie en staan we voor al voor u klaar al voor u überhaupt onze meubels heeft geprobeerd. Wees welkom bij ons in de showroom, de koffie staat voor u klaar.